久草原精品资源视频

<strike id="ybu4r"></strike>
  • <big id="ybu4r"><em id="ybu4r"><kbd id="ybu4r"></kbd></em></big><pre id="ybu4r"></pre>

    1. <code id="ybu4r"></code><code id="ybu4r"></code>
      <code id="ybu4r"></code>

      1. <tr id="ybu4r"></tr>
        <th id="ybu4r"></th>

        Tentang Kami

        Ningbo Jiulong mesin Manufaktur Co., Ltd (NJMM)

        Mangrupa salah sahiji ngarah pabrik specializing dina ngahasilkeun waja pencét-dilas grating di Cina. Lokasina di kota palabuan kawentar --- Ningbo.

        Cai mibanda lalulintas merenah tur lokasi punjul kalayan ngan 30-menit drive ka Bandara Internasional Lishe Ningbo na ngan 25-menit drive mun Ningbo Port --- port laut internasional kawentar ku Kauntungannana non-silting, jero-cai jeung és-gratis kabeh buleud sataun.

        Diadegkeun dina 1992, ngawengku wewengkon 25000 méter pasagi sarta kalawan aréa workshop ngeunaan 18000 méter pasagi, NJMM geus maju equipments, téhnologi full-fledged ogé pabrik euyeub tur pangalaman manajemén di aréa grating baja pencét-dilas leuwih 10 taun. NJMM nyaeta diantara pabrik anjog sababaraha anu boga proses produksi sakabéh ti bearing bar ka galvanized baja grating.

        Ningbo Jiulong mesin Manufaktur Co., Ltd (NJMM) --- Budaya Company

        tetempoan

        Janten pamingpin di pasar baja grating, anu supplier pikaresep & warga pausahaan alus.

        misi

        Nyadiakeun luhureun kualitas produk & jasa kalayan kaahlian global;
        Pikeun ngawangun lingkungan harmonis keur karyawan tumuwuh bareng jeung pausahaan;
        Pikeun nyumbang kana kamajuan duanana industri & masarakat.

        core Niley

        Integritas, Tim Gawé, Juara, Palanggan fokus


        WhatsApp Online Chat!
        久草原精品资源视频
        <strike id="ybu4r"></strike>
      2. <big id="ybu4r"><em id="ybu4r"><kbd id="ybu4r"></kbd></em></big><pre id="ybu4r"></pre>

        1. <code id="ybu4r"></code><code id="ybu4r"></code>
          <code id="ybu4r"></code>

          1. <tr id="ybu4r"></tr>
            <th id="ybu4r"></th>