久草原精品资源视频

<strike id="ybu4r"></strike>
  • <big id="ybu4r"><em id="ybu4r"><kbd id="ybu4r"></kbd></em></big><pre id="ybu4r"></pre>

    1. <code id="ybu4r"></code><code id="ybu4r"></code>
      <code id="ybu4r"></code>

      1. <tr id="ybu4r"></tr>
        <th id="ybu4r"></th>

        pabrik Tour

        Pabrik Company

        Founded in 1992, panutup area 25000 meter persegi lan karo wilayah workshop saka 18000 meter, Wis lalu lintas trep lan lokasi unggul karo mung 30-minute drive kanggo Nanjing Nanking Nanjing lan mung 25-minute drive kanggo Ningbo Port --- port sea internasional dikenal kanthi kauntungan saka non-silting, jero-banyu lan ├Ęs-free kabeh babak taun.

        Equipment Produksi

        NJMM wis Alat majeng, teknologi penuh uga sugih Pabrik lan Manajemen pengalaman ing wilayah grating baja pencet-gandheng saka 10 taun. NJMM antarane manufaktur anjog sawetara sing duwe proses produksi kabeh saka prewangan bar kanggo galvanis baja grating.

        sb5

        Service & Advice

        The kanthi cepet saka ilmu modern lan teknologi, pasar kanggo produk lan layanan wis dadi tambah akeh nuntut, supaya njamin kualitas layanan wis sale, perusahaan wis proses pilihan kaku karyawan seleksi anyar, lan menehi macem-macem proyek latihan lan kesempatan kanggo sinau ing luar negeri lan tenaga teknis. Company kanggo "efisien lan efektif, customer pisanan" layanan yakuwi kanggo nyedhiyani saran profesional lan technical support kanggo pelanggan.

        Quality Control

        Quality urip, ing raos kualitas iku nyawa urip. Mulane, perusahaan wis Ngapikake kualitas produk, lan netepake kualitas lengkap kesadaran account ing Panggonan pisanan. Company karo pribadi testing kualitas profesional lan Testing personel, tujuane kanggo njamin kualitas lan ningkatake daya saing Enterprises.


        Tampilan Online Chat!
        久草原精品资源视频
        <strike id="ybu4r"></strike>
      2. <big id="ybu4r"><em id="ybu4r"><kbd id="ybu4r"></kbd></em></big><pre id="ybu4r"></pre>

        1. <code id="ybu4r"></code><code id="ybu4r"></code>
          <code id="ybu4r"></code>

          1. <tr id="ybu4r"></tr>
            <th id="ybu4r"></th>